14 let s Jobsnews

Jsme tu stále i nově.

Vážení přátelé,

především Vás chceme přivítat na serveru Jobsnews. Tento server v plné symbióze žije spolu s tištěnými novinami. Plně věříme že naše spolupráce s významnými společnostmi a partnery přinese všestranou prosperitu pro Vás, lidi se zájmem o dobrou práci. JOBSNEWS není jen portál a noviny. Je to brána do světa plného skvělých pracovních pozic a možností, jak získat lepší budoucnost. 
Díky našim partnerům, jež s námi tvoří nerozdělitelný celek prosperity, získáte Nejen šanci na lepší zaměstnání, ale i možnost se vzdělávat a rozvíjet.

Myšlenka JOBSNEWS jakožto zdarma dostupného tištěného personálního média a volně přístupného portálu s nabídkou pracovních pozic, vyplynula z letitých zkušeností jednotlivých členů týmu s výrobou a publikací personálních médií. 

Cíle JOBSNEWS jsou jednoznačně stanoveny na efektivní distribuci pracovních pozic tak, aby každý čtenář mohl získat své uplatnění na trhu práce, a to v oboru kterému rozumí. Volba tiskového média v symbióze s internetovým prostorem svou výhodností co do efektivity a dostupnosti, umožní šíření mezi širší veřejnost.


Koncept Jobsnews byl stvořen v roce 2007 jako pokračování předchozích projektů v oblasti tištěných personálních médií. 

Tištěné noviny Jobsnews díky rozsáhlé distribuci přináší Vaše pracovní nabídky, do všech koutů republiky a zejména do schránek domácností. 

Dosah tištěné inzerce, zejména pro pozice v nižších a středních platových třídách, kdy vzít si noviny zdarma a najít svou vysněnou práci, může každý, je enormní.

A nekončí to tiskem, v kompletním balíčku máme i webové portály.